Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg

Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg Tuesday November 8, 2016

Expeditie Juttersgeluk trekt in april 2017 voor de derde keer langs de Nederlandse Kust. In Bloemendaal jutten vrijwilligers bijna dagelijks met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op vrijdagochtend kunnen ouders met kinderen ook meedoen!

Juttersgeluk gaat over onverwachte geluksmomenten.
 Geluk wat Suzanne Klaassen vond terwijl ze er niet naar op zoek was. ‘De eerste keer gebeurde dat op een doordeweekse woensdagochtend. Toen ik plastic afval opraapte op het strand van Bloemendaal. Als werkende moeder ontweek ik die ochtend bewust mijn computer met het plan te gaan hardlopen om de stress van me af te schudden.

Het werd dus afval oprapen. Ik wist niet dat ik daar gelukkig van werd. Sindsdien ben ik aan het jutten geslagen. Ik ben uit mijn comfort zone gestapt om de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken én mezelf beter te voelen.

Mijn kinderen gingen vaak met me mee. Al snel volgden anderen en ben ik erover gaan schrijven om meer mensen te inspireren. Inmiddels is Stichting Juttersgeluk een feit. Expeditie Juttersgeluk trekt in april 2017 voor de derde keer langs de Nederlandse Kust. In Bloemendaal jutten we bijna dagelijks met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En in ons atelier maken we mooie producten van de materialen die we vinden.’

Doe mee met jutten!

Moeders en kinderen zijn op vrijdagochtend welkom een keer mee te doen. Dan is het open juttersochtend. Meer informatie vind je op de website van juttersgeluk.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Lees snel verder

No related posts found

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies