Warme voeten, duurzame pantoffels (met winactie)

Warme voeten, duurzame pantoffels (met winactie) Tuesday January 31, 2017

Ben je een koukleum? Of zoek je gewoon lekkere pantoffels die fijn zitten en die lang meegaan? Dan zijn dit je nieuwe vrienden.

Nog steeds ben ik gek op mijn Glerups pantoffels. Ik heb ze sinds november 2015 en als ik thuis ben heb ik ze aan. In de zomer heb ik ze niet aan gehad hoor, maar je mag gerust zeggen dat ze intensief gebruikt worden. En dat zie je er niet aan af. Ik was al fan omdat ze zo heerlijk zitten, echt warm zijn en ideaal om af en toe ook even een stapje naar buiten te zetten. En nu dus ook omdat ze lang mooi blijven.

Kijk, zo zien ze er nu uit na een jaar!
glerups duurzame pantoffels

De sloffen dragen het lekkerst met blote voeten. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de laarsjes altijd droog en warm aanvoelen. De wol is afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit New Zeeland.

Zo maak je kans op de mooie rooie pantoffels

Ik gun jullie ook zo’n aangenaam paar en daarom mag ik nu van Glerups een Valentijnspaar weggeven (ter waarde van 79,95). Op 11 februari 2017 maak ik de winnaar bekend. Zodat jij ook op 14 februari (en alle andere frissere dagen) lekker op de bank kan kruipen met een kop thee, een boek en warme voeten.

Je krijgt deze warme voeten door onderaan dit bericht of onder de Facebookpost iemand te taggen die je lief vindt. Hij of zij maakt ook direct kans op de fijne pantoffels.

Schrijf een reactie

reacties


Vond je het leuk om dit te lezen? Deel het dan met anderen!

Viva mama!

Heerlijke verhalen van andere ecomama's. Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan?
Meld je aan via info@ecomama.nl.

Viva la Mama! Sofie
Viva la Mama! Sharon
Viva la Mama! Berthe
Viva la Mama! Nikki
Viva la Mama! Annelies